Τελευταίο Τεύχος

 

 

 

Μέθεξις Μοσχάτο - Λαζαρίδη Κώστα


Aπό την αρωματικότερη ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα μας επιλέγουμε τα εκλεκτά σταφύλια που προορίζονται για το ιδιαίτερο αυτό απόσταγμα.

Mέσα από αργή και υπομονετική απόσταξη διατηρούμε τα βασικά αρώματα του Mοσχάτου που θυμίζουν τριαντάφυλλο, λεμόνι και άνθη πορτοκαλιάς.

Έτσι μετουσιώνουμε την εμπειρία πολλών ετών σ’ ένα κρυστάλλινο απόσταγμα που πίνεται παγωμένο ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και οδηγεί σε μέθεξη αισθήσεων και αισθημάτων.

 


Go to top