Τελευταίο Τεύχος

 

 

Athens Fine Drinking by World Class Η μεγάλη γιορτή του καλού ποτού συνεχίζεται σε 32 κορυφαία bars της πόλης

Για δεύτερη χρονιά το Athens Fine Drinking by World Class, ο μοναδικός θεσμός εξερεύνησης στον κόσμο των εκλεκτών spirits και signature cocktails, μεταμόρφωσε τον αριστουργηματικό χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου σε ένα μεγάλο pop-up bar που αποτέλεσε, από τις 18 έωςτις 21 Μαΐου, σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. 

 Το Athens Fine Drinking προσέφερε και φέτος μοναδικές γευστικές εμπειρίες, βγαλμένες από την κουλτούρα κορυφαίων spirits. Όλοι όσοι επισκέφθηκαν το Παλαιό Χρηματιστήριο πήραν μια μικρή γεύση του τι σημαίνει fine drinking. Παράλληλα, στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου, κορυφαίοι Έλληνες bartenders – νικητές του World Class των προηγούμενων ετών και brand ambassadors των premium spirits, έγιναν ξεναγοί στο μοναδικό κόσμο του fine drinking μέσα από exclusive mentoring sessions, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των “Perfect Serves”. 

 Η εξερεύνηση όμως δεν σταματά στο Παλαιό Χρηματιστήριο! Οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην υψηλή τέχνη του fine drinking στα 32 συμμετέχοντα bars του κέντρου της Αθήνας, τα οποία έχουν δημιουργήσει και σερβίρουν μέχρι τις 27 Μαΐου, exclusive Athens Fine Drinking “Perfect Serve Menus” με έμπνευση τα “Perfect Serves”.

 

Αναζητείστε όλες αυτές τις fine drinking εμπειρίες που προσφέρουν 32 κορυφαία bars της πόλης, γιατί το ταξίδι θεσμός στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού συνεχίζεται!

 

A for Athens

Drunk Sinatra

Dizzy Mo

7 Jokers

GB Roof Garden

Six d.o.g.s

360ο

The Clumsies

Owl Athens

Faust

Ipitou

Barreldier

Pairi Daeza

Quartier d' Athènes

Rehab

Baba au Rum

Tailor Made

Monk

Alexander’s bar (GB)

ΦΟΥΑΡ

The Zillers

Noel

Bartesera

Bar 9

Bank Job

Feedέλ

The Trap

M Bar Electra

Odori

Couleur Locale

Tall’s Toy

Kuko’s The Bar

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και το Athens Fine Drinking by World Class, επισκεφτείτε το: http://www.athensfinedrinking.gr ή κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή cliomuseappbit.ly/cliomuse και αναζητήστε την διαδρομή ΑthensFineDrinking. 

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Σχετικά με το WorldClass

Από την ίδρυσή του το 2009, το WORLDCLASS των ReserveBrands της Diageo, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο finedrinking. Ανεξαρτήτως αν επιλέγει κανείς να απολαύσει ένα καλό ποτό στο σπίτι ή στο αγαπημένο του μπαρ, το WORLDCLASS φέρνει στο προσκήνιο το finedrinking, τάση εξίσου σημαντική όσο και το finedinning. Το WORLDCLASS είναι επίσης ο θεσμός - αυθεντία σε ότι αφορά στην κουλτούρα των cocktail, από όπου μπορεί κάνεις να αντλήσει γνώσεις και στοιχεία για όλες τις νέες τάσεις, συνταγές και νέα για τον κόσμο των cocktails. Παράλληλα, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, έχει αποτελέσει πόλος έμπνευσης, εκπαίδευσης και γνώσης για περισσότερους από 250.000 bartenders από όλον τον κόσμο, μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και προβολής.  ToWORLDCLASS διοργανώνει κάθε χρόνο το ‘WORLDCLASSBartenderoftheYear’ – το θεσμό που αναγνωρίζεται από bartenders και κοινό ως η κορυφαία διάκριση που μπορεί να λάβει ένας επαγγελματίας του χώρου. Φέτος, μετά από τη διοργάνωση όλων των επιμέρους τοπικών διαγωνισμών, οι καλύτεροι bartenders στον κόσμο θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Mεξικό! Επισκεφθείτε το https://www.theworldclassclub.com  για περισσότερες πληροφορίες.

 

Go to top