Τελευταίο Τεύχος

 

 

f-Vodka: Elixir of Fashion

 


vodka.jpg

Η πιο φρέσκια άφιξη του καλοκαιριού αφορά μια υψηλής ποιότητας βότκα, που φιλοδοξεί να δώσει νέα διάσταση στον όρο... fashion victims. Και τούτο, διότι όποιος δοκιμάσει τη f-Vodka είναι πολύ δύσκολο να μην πέσει θύμα τής πολύπλευρης γοητείας της.

Ως γνήσιο τέκνο του Μισέλ Άνταμ, ιδρυτή του Fashion-TV, η f-Vodka φέρει τον ερωτισμό αλλά και την κομψότητα στο DNA της και κλέβει την παράσταση από την πρώτη ματιά. Ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση μπουκάλι, σχεδιασμένο από την αυστριακή εταιρεία ειδικού design, Glass Αrt, προϊδεάζει για το περιεχόμενο, το οποίο δεν υπολείπεται διόλου τού πολυτελούς περιτυλίγματος: η f-Vodka είναι προϊόν πολλαπλών αποστάξεων, που έχουν ως αποτέλεσμα μια κορυφαίας ποιότητας βότκα, η οποία διακρίνεται για την κρυστάλλινη καθαρότητά της, τα απαλά και διακριτικά της αρώματα, τη βελούδινη αίσθηση στο στόμα και το πλούσιο τελείωμά της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει την ίδια πατρίδα με μια άσπονδη ανταγωνίστριά της, την Belvedere, καθώς αμφότερες παράγονται στο Πόλνους της Πολωνίας.

Έχοντας ως καταβολές το Fashion-TV και τον πληθωρικό χώρο της μόδας, αναμείνατε να κυκλοφορήσουν πλήθος εντυπωσιακών αξεσουάρ που θα συνδέονται με τη f-Vodka, ενώ να έχετε τον νου σας, διότι θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε ορισμένα από τα πιο καυτά πάρτι του καλοκαιριού.


 

 

Go to top