Τελευταίο Τεύχος

 

 

H Amstel στο πλευρό της Εθνικής


fanela_amstel.gifH Amstel υλοποιεί, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών, με τίτλο ''Θα σκεφτόσουν την Εθνική χωρίς τις ευχές όλων μας;''

Στο πλαίσιο της ενέργειας, βρίσκεται στον αέρα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, με πρωταγωνιστή τον κόουτς της ομάδας της Άνω Βασιλίτσας, ο οποίος, σίγουρος για τις ικανότητές του, αποφασίζει να υπογράψει στην Εθνική. Όχι στην ομάδα, αλλά στη γιγαντιαία επίσημη φανέλα της Εθνικής, η οποία θα ταξιδέψει με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα της Amstel σε έξι ελληνικές πόλεις, προκειμένου να αποτυπωθούν οι ευχές των Ελλήνων φιλάθλων. Πρώτη στάση του Amstel roadshow ήταν η Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Χανιά.

Παράλληλα, στο www.amstelfanela.gr, οι φίλοι της Εθνικής και της Amstel μπορούν να ενημερωθούν για την ενέργεια, να στείλουν την ευχή τους και να κατεβάσουν το βίντεο που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του roadshow. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μάρκετινγκ από τις εταιρείες του ομίλου της Spot JWT. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη Spot JWT, την επικοινωνία επιμελήθηκε η Publicom-Hill & Knowlton, ο στρατηγικός σχεδιασμός στα μέσα ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από τη Mindshare, ο σχεδιασμός των δράσεων και το roadshow από τη Fame, ενώ ο σχεδιασμός και οι εφαρμογές του digital communication από την GOD.


 

 

 

Go to top