Τελευταίο Τεύχος

 

 

Save the day για e-electrokinisi..

 

 

Η εταιρεία "e-electrokinisi " επέλεξε το Ξενοδοχείο WyndhamAthens, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας για να παρουσιάσει την σύγχρονη ηλεκτροκίνητη συλλογή των οχημάτων της Ιταλικής εταιρείας Zallys για τα logistics, τη βιομηχανία, τις τεχνικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία, τα αεροδρόμια, τον τουρισμό, τη συλλογή απορριμμάτων, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αγροτικό τομέα. Αντλώντας εμπειρία  από την γνώση της Ελληνικής αγοράς και πολλές εφαρμογές σε διαφορετικούς κλάδους από τον κατασκευαστή Zallys, η εταιρεία e-electrokinisi ξεκίνησε τη διάθεση τους στην Ελληνική αγορά. 

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων ενσωματώνει όλα τα στοιχεία για την απόλυτα ασφαλή μεταφορά υλικών & προσωπικού, με οικονομικό & “πράσινο” τρόπο, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 

Με πλήρες σέρβις και άμεση παράδοση η e-electrokinisi & η Zallys  με 40 και πλέον  μοντέλα, στοχεύουν να κάνουν τη μετακίνηση ξεκούραστη, οικονομική, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

 

www.e-electrokinisi.com

Facebook: http://www.facebook.com/electrokinisi 

 

e-electrokinisiHellas

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών 

 

Τηλέφωνο:+302103002907

Fax:           +302103004711

Service:     +302103002407

 

e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Go to top