Τελευταίο Τεύχος

 

 

Strofilia - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΥ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτυ της Στροφιλιάς στις 17 Ιουνίου ώρα 7 μ.μ στο οινοποιείο μας στην Ανάβυσσο. Το έναυσμα θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθεί στις 10 μ.μ

Παράλληλα, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους θα είναι κοντά μας ο Ξυλοπόδαρος Blakie από τις 8 μ.μ ως τις 10 μ.μ για να μας μαγέψει με κόλπα ζογκλερικά, μαγικά με φωτιές και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Στις 10 μ.μ και ως τα μεσάνυχτα θα απολαύσουμε ζωντανή μουσική με τους Orchestra Laou Laou μπλέκοντας τα έγχορδα με τα χάλκινα πνευστά και τη ρεμπέτικη παράδοση με τους ρυθμούς της Folk μουσικής της Μεσογείου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη, από τα μεσάνυκτα και για όσο κρατήσει το κέφι, θα πάρει ο Τάσος Λακές σε ρόλο DJ.

Καθ' όλη τη βραδιά του πάρτυ θα είναι μαζί μας και φέτος το πρώτο κινητό Food Truck της Αττικής που θα σερβίρει απολαυστικούς μεζέδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για να συνοδέψετε το κρασί σας.

Όπως κάθε χρόνο τα κρασιά της Στροφιλιάς θα διατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές και προσφορές. Το πωλητήριο θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ ως τις 10:30 μ.μ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Συνοπτικά το πρόγραμμα του πάρτυ:

Γευσιγνωσία κρασιών 7 μ.μ – 10 μ.μ
Ξυλοπόδαρος Blakie 8 μ.μ – 10 μ.μ
Orchestra Laou Laou 10 μ.μ – 12 π.μ
Πωλητήριο 7 μ.μ – 10:30 μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη
Δείτε πως να έρθετε
Για πληροφορίες Τ. 22910 41650

Go to top